fredag 30. januar 2009

Jungelkjole 2

Dette herlige jungelstoffet fant jeg på Jysk! Kunne ikke motstå det. Har laget to slike kjoler på bestilling, en til O i Bergen, og en til min kusines lille datter i Colombia. Mønster er fra Gynther.

Elefantskjørt


Skjørt laget på bestilling i høst til O i Bergen. Mønster fra Alt om håndarbeide 4-2008, elefantstoffet er fra Stoff og stil.

Genser og bukse


Dette settet lagde jeg i høst på bestilling til lille O i Bergen. Tunika genseren er en kombinasjon av flere mønster, buksemønsteret er fra Gunther. Alle stoff fra Stoff og stil.

tirsdag 27. januar 2009

Klare for sommer!

Da er årets første sommerkjole klar! Grønnprikket stoff fra Stoff og stil, dyrestoff har jeg fått i gave fra min mamma - hun har kjøpt det i Trondheim. Mønster fra Kreative kvinner nr 8/2008.

Kinakjole



Jasmin valgte selv dette stoffet på en stoffbutikk i England. Nå er det blitt en kinainspirert festkjole, klare for 1års dagen til lillesøster. Mønster er mixet av to ulike fra Gynther.

Jakke

Sommerjakke sydd i myk dongeri m/applikasjoner. Søtt snitt på jakken. Stoff kjøpt i Danmark.

lørdag 24. januar 2009

Til Colombia




Jeg har en kusine som bor i Colombia. Hun fikk en liten datter i desember, og bestilte da en kjole. Jeg laget i tillegg bukse og body som gave fra familien her hjemme. Litt mix og match til det store utland!
Body sydd i jersey fra Stoff og stil, mønster også derfra. Bukse og kjole sydd i stoff kjøpt i Danmark, begge mønster fra Ottobre design 1/2008.

Babyguttebukser















Disse tre baby buksene ble bestilt til tre nyfødte gutter av en venninne i Bergen. De har havnet i Bergen, Oslo og Sør Afrika!
Brun bukse sydd i myk kordfløyel fra Danmark, mønster fra Gynther. Grønn bukse i hjertestoff fra Stoff og stil, også mønster fra Gynther. Blå og brunstripet velour kjøpt i Danmark, mønster eget.

torsdag 22. januar 2009

Rosa genser


Rosa er fortsatt en hit her i huset! Rosa blomstergenser med lange armavslutninger i rosa strechjersey. Begge stoff fra Alt om håndarbeide.

Velourkjole


Lilla i'og lime stripet velourkjole med hjertelommer. Deilig og myk kjole i stoff kjøpt i Bodø.

Spencerkjole

Jasmin elsker denne kjolen og har brukt den utrolig mye. Herlig hjertestoff fra Åhlens.

Jungel


Jungelkjole sydd av gardin kjøpt på Kid!




Da det ble kaldere i været i høst måtte J få seg en varmere jakke. Denne er laget av bomullsstoff ytters og innerst og er foret med ullfilt inni. Strechjersey ved armavslutningen. Den brukes nå hver dag og holder henne varm og god. Alle stoff fra Stoff og stil.

Omslagskjole

Omslagskjole, deilig over bare ben om sommeren eller med leggings under når det er kaldere. Lilla stoff og kantbånd fra Stoff og stil, hjertestoff fra Åhlens.

Favoritt


Herlig hjertestoff fra Stoff og stil. Denne kjolen er favoritten i øyeblikket!

17 mai

Denne kjolen ble laget til 17 mai, og er siden brukt mye til bursdager og fest. Prikket stoff, rosa blondekant nederst og rødt speilfløyelsbånd rundt livet, alt fra Stoff og stil. Skjult glidelås i rygg.


Fin kjole i retro stoff fra Stoff og stil. Kjolen er enda ubrukt, den venter på at minstrejenta lærer seg å gå!

Kul retro


Fant dette freshe retro stoffet i Tromsø og bare måtte ha det. Ble blant annet til denne t-skorte tunikaen.

pappa


Jasmin hadde tegnet pappaen sin, og jeg overførte tegningen til en t-skjorte jeg sydde i strechjersey. Jasmin var strålende fornøyd med å ha pappaen sin på sin egen t-skjorte.

Forklekjole til minstefrøkna




Søt forklekjole sydd av Amy Butler stoff kjøpt i England. Kjolen er vendbar og passer til rosa leggings, se under bukse.

Favorittbuksa

Denne buksa med kengurulomme foran og hjerter på siden på benet brukes mye, den passer til det meste. Brun dongeri fra Stoff of stil, hjerter klipt ut av stoff fra Åhlens.

Leggings


Leggings sygg av strechjersey fra Alt om håndarbeide.

Sommerskjørt




Sommerens skjørt ble en stor hit. De brukes nå over strømpebukse og leggings. Grønnprikket stoff fra Stof2000, blomstrete fra Stoff og stil.

Vesker




Begge søstrene mine fikk seg nye vesker til jul.

mandag 19. januar 2009

Bluse og genser





Omslagsbluse i bomull. Buksen har strechjersey i livet og benene, sydd i babykordfløyel.

Genser


Første plagg sydd med overlock. Genser sydd i jersey fra butikk i Danmark.


Omslagsbluse og skjørt

Ops, bildet ble visst feiil vei.

Omslagsbluse i strechfrotte med elefantbånd. Skjørt i kordfløyel. Begge stoff og bånd kjøpt i Danmark.

Nyfødtgave

Omslagsjakke og lue sydd i myk bomull inni og fleece utenpå. Gave til nyfødt jente.

Bursdag

J skal i toårsdag. Kjolen er i stoff fra Stoff og stil, omslagsjakken er i myk fleece med påsydd blondekant og speilfløyelsbånd.

Nyfødtgave

Sett sydd i grønn fleece (opprinnelig et teppe fra Kid interiør). Lue strikket i baby ull. Settet var en gave til en nyfødt jente.

Bluse

Blusen er laget av stoff kjøpt i skottland, og er en gave.

fredag 16. januar 2009

nystartet

Da har jeg endelig fått opprettet meg en blogg! Tenkte å bruke den til å vise fram noe av det jeg syr og strikker. Skal prøve å få lagt inn de første bildene snart.