torsdag 7. mai 2009

Hjemme igjen!

Etter to lange dager på sykehuset i Bodø med mye venting, er vi endelig hjemme igjen. Deilig! Jasmin var så flink, så flink! Tok et par timer for henne å bli seg selv igjen etter narkosen, heldigvis husker hun ikke så mye fra disse timene. Men desverre ser det ut til at hun har Cøliaki. Så nå må vi begynne med glutenfri kost, det blir spennende. Men så lenge hun får det bedre, er det jo det viktigste.
Våridyll i nord! Fantastisk vær her i dag, måtte bare ha med dette bildet av Sophia ute i hagen i ettermiddag. Bukse, jakke og gummistøvler etter Jasmin, men luen har jeg sydd til henne!
Mønster fra Gynther.
Brun velour og rosa/rød stripet jersey fra Stoff og stil.

Har ikke vist så mye hjemmestrikket enda på bloggen. Men dette har jeg strikket!
Raglangenser i tynt ullgarn fra Nøstebarn, leggings i litt tykkere ullgarn fra lokal butikk.
Sommerhatten fikk jeg av en tante da jeg var liten, hun kjøpte den på Sri Lanka!
Og bildet ble tatt i helga på hytta til mine foreldre. Herlig sted!!

Enda et bilde fra hytta. Jasmin i sommerjakken jeg sydde tidligere i år, og kordfløyelsbukse jeg laget i fjor. Jentene har ikke fått hjemmesydde sommerhatter enda, Jasmin har her på seg en kjøpt modell fra i fjor..


4 kommentarer:

 1. Skönt att det gick bra. Men lite tråkigt förstås att hon inte får äta gluten. Men jag tror det kommer gå jättebra så fort ni lärt er lite mer om vad hon kan äta osv :-)

  Underbara bilder på fina barn och kläder!! :-) (Blir nyfiken på var i norge du bor)

  SvarSlett
 2. Takk:) Tror også det kommer til å gå bra etterhvert.

  Og vi bor i Vesterålen, en øygruppe mellom Bodø og Tromsø, ca 1500km nord for Oslo!!

  SvarSlett
 3. Vilka sötnosar, och vad FINT ni bor... Tråkigt med glutenallergin, men nu blir hon ju iallafall bättre med rätt kost! Man lär sig ganska snabbt vad de kan och inte kan äta. Jag lagar nästan all mat själv här hemma, så jag vet att Jade får i sig rätt mat. Det svåraste är om vi är hos andra, att förklara hur noga det är att hon inte blir bjuden på något. Det kommer att gå bra ska du se!

  SvarSlett
 4. Så godt at de har funnet ut hva som er galt. Hun kommer seg nok fort nå når hun starter på glutenfri diett. Sikkert slitsomt i starten, men det går seg nok til.

  Fotte bilder av herlige barn i sine fine hjemmesyddeklær =D

  God helg:)

  SvarSlett