onsdag 28. april 2010

Søte skjørt og Gynther bok

Disse to skjørtene har vi gitt i gave til to søte søstre. Jasmin har vært med og velge stoffer, syns det at hun liker rosa??

Mønsteret er eget og stoffene er alle fra mine siste stoff besøk:)

Jeg bruker mye Elsebeth Gynthers mønsterbok, syns disse mønstrene fra 1977 er så herlige! Boka er nylig utgitt på nytt på dansk.
Jeg har to utgaver av boka Barnetøy du selv kan sy 0-4 år (på norsk).
Dersom du er interessert i denne, bytter jeg den gjerne bort den ene. Mot hva? Tja, noen fine stoffer kanskje?? Send meg gjerne en mail hvis du er interessert, og skriv hva du har å tilby:)

Oppdatering: Boka er nå byttet bort:)
Og velkommen til alle de nye følgerne:)
Syns det er veldig stas at så mange har lyst til å følge med på det jeg lager.

17 kommentarer:

 1. Så flotte skjørt! Og jeg er SÅ misunnelig på de stoffene du ha greid å få tak i. Foreløpig har min lille lapp ikke gitt noe resultat, men har fortsatt et håp om å være like heldig som deg :) Og boka er genial, har den selv :)

  SvarSlett
 2. Nydelige skjørt:D
  Har også to utgaver av den boken. Den ene er fra min mor, og den andre er nyutgaven.
  Dødsherlige mønster:D

  SvarSlett
 3. Jeg vil svært gjerne bestille et slikt skjørt. Erle elsker kjolen du har sydd:)

  SvarSlett
 4. Hei Siri. Jeg er også veldig begeistret over disse bøkene til E.G. Jeg bare låner den jeg har i 0-4 år og jeg ønsker å eie min egen:-) Har funnet noe retrostoffer(sengetøy og div) som jeg tror jeg desverre ikke kommer til å få brukt...:-( Så hvis du er int så send meg en mail så kan jeg maile bilder til deg med det jeg har:-)

  SvarSlett
 5. oj oj oj så mye fint du har laget siden sist jeg tittet innom!!!!!!!!!!!!den veska var så søt,og samme med buksedressen,ja det oser virkelig av vår hos deg!!!!!!!!!

  og de rosa retro stoffene på jasmin sine skjørt var jo bare sukkersøte!

  SvarSlett
 6. Flotte skjørt med herlige farger!

  SvarSlett
 7. Takk:)

  Theas mania, så gøy at datteren din liker kjolen! Sender deg en mail ang bestilling:)

  Sølvi, har sendt deg en mail:)

  SvarSlett
 8. Nu var det ett tag sedan jag var här men ooo så fina saker du gör!! Man blir alltid så glad av att kika in här bland alla färger!! :)

  SvarSlett
 9. Nydelige skjørt og stoffer !!
  Gynther er bra, er veldig glad i den boken.
  Ha en topp dag !!
  Cecilie

  SvarSlett
 10. Så kule skjørt!!! Har inntrykk a at det er mange som har den boka...! Har dessverre ikke opparbeidet meg noe særlig stoff-lager, ellers skulle jeg gjerne ha byttet!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. Øjjj hvor er de altså bare fine!! Du er en knag med en symaskine!!

  SvarSlett
 12. Så fine ting du lager! Inspirerende å se. Jeg skulle også gjerne byttet til meg boka, men har ingen store lager av fine stoff enda. Si fra hvis du tar en flaske vin i bytte i stedet:) Det er jo ikke helt det samme som finfine, gamle dynetrekk, da ... Uansett, god kveld!

  Hilsen Rannveig

  SvarSlett
 13. Wow, du lager mye fint!!! Skulle ønske jeg også kunne sy:o) Har så lyst å sy klær til sønnen min.... Men,men... Får nøye meg med å se på bloggene til dere som syr:o) Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 14. Helt underbara kjolar!!!! Det sägs att alla tjejer går igenom en rosa period i sitt liv...arv eller miljö kan man ju undra?!!! Nåväl...rosa funkar ju hur bra som helst med lite tuffare färger som gult och orange som i dessa ljuvliga kjolar...bara älskar de!!!!

  Trevlig helg!

  SvarSlett
 15. Jeg så det ene skjørtet live her om dagen. Fint på bildet, men enda finere på :-)

  SvarSlett