tirsdag 5. mai 2009

Knallrosa bukse på bestilling



fikk en bestilling på en knallrosa bukse til en jente på 4 år. Jasmin synes den var sååå fiin, og ville gjerne beholdt den selv. Får håpe mottakeren liker den like mye!
Mønster fra Gynther.
Rosa velour kjøpt i Danmark, rosa sirkelstoff fra Stoff og stil.
Stakkars Jasmin. I går falt hun i barnehagen og slo armen. Vi dro til legen for en sjekk, men ble sendt hjem da alt så ut til å være i orden. Men etter vondt i går ettermiddag og i natt ble det ny legetime i morges. Denne gang ble hun sendt videre til røntgen, hvor det viste seg at hun hadde to brudd i armen, ca 5 cm over håndleddet. Ikke rart hun hadde vondt! Så nå har hun fått blå gips som hun må ha på i 3-4 uker. Hun liker den ikke, det klør og armen er tung. Blir nok festlig dette.
Og i morgen skal vi fly til Bodø, hvor hun skal innlegges på sykehuset. En blodprøve tatt for ca 2 mnd siden viste at hun kan ha Cøliaki (glutenallergi), så nå skal det tas gastroskopi. Så torsdag morgen blir det full narkose og undersøkelse. Er spent på resultatet.

5 kommentarer:

  1. Stackars liten... Hur kunde de skicka hem henne med en bruten arm, den måste ju ha varit jättesvullen omden var bruten? Och hoppas att testet för glutenallergi är negativt!! Min dotter är allergisk mot nötter, mjölkprodukter och äggprodukter, och har en adrenalinspruta med sig överallt. Det går att lära sig leva med en allergi, men det är ju lättare om de inte är allergiska förståss... Hoppas det går bra.
    Byxorna är jättehärliga, som en godisbit!!!

    SvarSlett
  2. Härliga brallor, måste också köpa cerise velour tror jag!
    Lilla gumman då.. hoppas hon vänjer sig med gipset. Och lycka till på undersökningen, narkosen är nog jobbigast för mamma och pappa, men jag tror det kommer gå jättebra :-)

    SvarSlett
  3. Stackars liten! Håller tummarna för att allt ska gå bra!
    Superfina byxor!!
    Kram

    SvarSlett
  4. Stackars lilla tjejen! Hoppas allt går bra! Jättefina byxor!

    SvarSlett
  5. Kjempefin bukse!!
    Vi har også vært på sykehuset i dag på kontroll med jenta vår. Ikke greit når ungene må til pers..:( Men det er jo godt for alt de kan finne ut av ihvertfall! Lykke til:)

    SvarSlett